Stop torturarii animalelor!

October 1, 2007

stop_tortura.jpg

O initiativa pornita de Pro TV, o petitie pentru care s-au adunat peste 100 000 de semnaturi so far, impotriva cruzimii fata de animale si pentru infiintarea unei Politii speciale care sa se ocupe de aplicarea drepturilor lor. Am semnat deja, va incurajez sa faceti la fel. Petiţia cu semnături va ajunge la Parlamentul României in vederea adoptarii unor legi mai aspre cu aceste brute. Personal sper la pedeapsa capitala.

Se semneaza aici.

Daca vreti sa va persoanlizati site-ul se poate face aici.

Pentru ca am impresia ca tag-ul (vezi mai jos ce implica) va merge mai bine, dau mai departe lui Tibs&Co, Andreei, Tarei, lui Serj, Marei , lui Grigore, desi e un pic off-topic cu blogul lui, e pentru o cauza buna, si lui Yoli, desi cred ca a semnat deja.

Nu am la mine, insa maine am sa urc si niste poze cu Linda si cu Miti, best dog and an ok cat (cuz it’s the best cats can be), ambele animalele mele, ambele luate de pe strada. Cei tag-uiti trebuie sa semneze petitia, sa urce o poza cu animalul/animalele lor si sa dea mai departe. 3 in 1!

Intr-o ordine de idei aleatoare ii urez lui cherie mica a happy happy beautiful start de astazi(maine) in noul ei birou din Pache Protopopescu! Lovable! Mircea-Mircea!

Later edit, as promised:

Miti (nume generic de pisica pentru ca nu intentionam sa o tinem), gasita intr-un aprilie foarte foarte ploios, cocotata pe grilajul de la bloc, de o culoare urata, negru-ars, plina de purici, foarte mica, foarte zgomotoasa. A fost hranita, spalata si a dormit in continuu 2 zile. Se mai trezea la insistentele mele ca sa mai manance cate ceva. And now she owns the house cu aceasta signature laying position: foca.

imag000.jpg

In curand si Linda, insa trebuie sa scanez lucruri pentru asta.

13 Responses to “Stop torturarii animalelor!”

 1. rutza Says:

  Is there a new Linda in the house sau vorbim despre biata care s-a dus?

 2. Bianca Says:

  vorbim de late Linda, da. Nu exista inca neo-linde si most likely nici nu vor exista.

 3. Catalin Says:

  S-a emancipat? Sau pur si simplu varsta si-a spus cuvantul?

 4. rutza Says:

  what does “late” mean, dexter??

 5. Catalin Says:

  Late inseamna ca… bai sa fiu, am observat ca am si eu boxe dintr-alea Sony. Ce chestie…

 6. prowler Says:

  pacat ca scrie protv pe ea, protv care fac din tortura entertainment 🙂

  poate insa o sa pun o poza cu cutzul curand..

 7. Bianca Says:

  scopul conteaza, iar scopul este unul foarte bun. din punctul meu de vedere putea si uniunea nationala a hingherilor sa propuna asta, tot semnam.

 8. Leti Says:

  http://www.spca.ro/body.php?section=duda&limba=ro
  “Articolul 13
  2. scenele de violenta ale caror victime sunt animalele trebuie sa fie interzise la cinematografe si televiziune, exceptând cazurile în care ele au drept scop prezentarea unei încalcari a drepturilor animalelor.

  or face ei in general din tortura entertainment, nu stiu, nu urmaresc, dar au facut bine ca au dat asta.

  oricum, bianca, foarte frumos ca ai postat asta. simt nevoia sa-ti spun merci. 🙂
  si pentru ca eu nu sunt nici dog person, nici cat person, ci sunt animal person in general, pot sa iti spun ca miti e prea tare! e foarte frumoasa. 🙂

 9. Bianca Says:

  daca n-ar fi neagra ar rosi toata! 🙂
  Si eu multumesc caci banuiesc ca ai semnat, deci scopul e maret.

 10. Leti Says:

  am semnat mai de mult, atunci cand a aparut petitia. ziceam merci asa, ca ai scris de asta. am mai scris un mesaj dar vad ca nu apare, ziceam ca mai era o petitie
  http://www.thepetitionsite.com/takeaction/107215425
  dar care ar emult mai putine semnaturi din motive evidente.

 11. Sky-Hunter Says:

  Unii oameni au rautatea asta declarata deja. Un individ, tocmai ce sustzine in ultimul meu post: “Din Bagdad, cu dragoste” ca ar omori un caine doar asa pentru palmares. Eu am incercat sa-i explica ca e “retardat” insa nu prea intelege asta.

 12. marcela Says:

  In comuna 30 Decembrie otrava se vinde la discretie. Domnilor nu mai vindeti otrava la toti timpitii. As dori sa veniti in aceasta comuna pentru ca sa vedeti cum o baba timpita mi-a otravit cateii, aruncandu-mi otrava in curte. DACA S-A VOTAT LEGEA PROTECTIEI ANIMALELOR, ATUNCI VA ROG SA LUATI MASURI IMPOTRIVA ACESTEI FEMEI CARE M-A TERORIZAT.STAU LA SERVICIU CU GRIJA CA TIMPITA IMI ARINCA IAR OTRAVA IN CURTE, PE VREMEA LUI CEAUSESCU OTRAVA NU ERA LA DISCRETIA OAMENILOR CAND SE FACEA O DERATIZARE SE TRIMITEA UN OM CARE ERA SPECIALIST IN ASA CEVA. VA ROG SA VENITI IN ACEASTA COMUNA

 13. ANCA Says:

  Acum cativa ani s-a mai intamplat asa ceva , daca nu ma insel in Pitesti. Va rog sa ne protejati animalele daca a-ti dat aceasta lege, sau este doar pe hartie. Si eu stau in comuna 30 Decembrie, si va rog insistent sa veniti la noi si sa vedeti ca aceasta femeie a otravit foarte multe animale dar nimeni nu i-a masuri.Mie mi-a otravit animalele si culmea mi-a aruncat otrava in curte Va rog nu mai lasati otrava la indemana oricui; asa cum medicamentele si ma refer la fenobarbital, romwergan etc nu se dau fara reteta, va rog din suflet sa trimiteti pe cineva de la deratizare pt. otravuri nu fiecare isi cumpara otrava si vai doamne da pt. sobolani dar de fapt arunca in curtea omului.AS DORI SA VENITI IN ACEASTA COMUNA SI NU NE OCOLITI, NU SE MAI POATE TRAI CU FRICA IN SAN. TEL MEU ESTE:0744.424713 VA ROG CONTACTATI-MA, SA NE INTALNIM SI SA VA ARAT CEEA CE IMI FACE ACEASTA FEMEIE, LUATI IN SEAMA CEEA CE AM SCRIS


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: