Like a rolling stone

July 19, 2007

524700059_353fd587e2.jpg

Mi-a dat Laur articolul asta scris de Tudor Chirila. Va incurajez sa-l cititi. Este absolut superb scris si probabil foarte adevarat pentru cei care au prins vremurile alea la varsta noastra.

Eu am privit concertul foarte schematic, cu liniuta de la capat. Desigur energia se simtea si era totul impresionant(personal e cel mai bun spectacol la care am fost) si simteai like u mean something- Mick a vorbit o gramada in romana si scena mobila care s-a dus in mijlocul multimii, cum scria un ziar ‘The Stones au dublat valoarea biletelor prin show’ si este foarte adevarat, insa nu e trupa cu care am crescut, nu o simt asa cum o simt cei despre care povesteste Chirila acolo.
Foarte, foarte frumos scris!

848949157_d39597d913.jpg
More pics aici

4 Responses to “Like a rolling stone”

 1. prowler Says:

  mda, constat ca lumea a venit pt diverse motive – nostalgie, curiozitate, show etc ..mai putin pt ca ar fi fani rolinstonz

  un concert pt melomani …not that there’s anything wrong with that 😀

 2. Lsd Sad Says:

  cred ca ar fi fost tragic daca ar fi venit doar fanii roling stones la concert. una la mana, nu stiu catzi din fanii adevaratzi (ajunsi acum la o varsta, cu nevasta, copii si eventual nepotzi) si ar fi permis sa dea atatzia banii pe bilet, fanaticii roling stones cred ca pot fi numaratzi intr un bar… deci, am fi asistat la o scena gen vanilla sky (daca va amintiti inceputul filmului), cu artistii pe scena privitzi nedumeritzi unul spre altul… deci, nu coneaza pentru ce s au dus la concert. conteaza ca au fost si ca le a placut! best regards

 3. Rutza Says:

  Definetely the best concert i’ve ever been to! Oricat de indragostita am ramas de Robbie dupa Budapesta, admit si exclam “Respect!” pentru veterani. True love for the game, genuinely.

 4. dan Says:

  c’mon, articolul ala al lui chirila e cam patetic 😉
  genul lui, de altfel …


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: