No glory.

May 28, 2007

De aici poti adopta un ONG. Eu am ales Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala pentru ca dau niste cifre si niste statistici absolut infioratoare acolo.

Am mai ales-o pentru ca cei din generatia mea au beneficiat de o gramada de ore de educatie sexuala care la timpul lor ni se pareau absolut hilare, radeam pe sub banca, faceam misto de colegii care mai stiau cate ceva, roseam cand ni se spunea de prezervativ si niciodata nu ridicam mana. Insa am stiut ce sa facem si mai ales cum, am stiut ca o fata poate ramane insarcinata din prima si ca prezervativele nu trebuie sa fie tabu si ca farmaciile sunt non-stop. Si cred ca trebuie in continuare investit efort pe partea asta pentru ca se pare ca tot binele tot catre un uimitor 50% care nu folosesc metode contracteptive duce. Deci baby steps.

Un obsedant No protection, no erection.

7 Responses to “No glory.”

 1. rutza Says:

  nici nu comentez.

 2. Semet locomotiva trecea Says:

  Oricat de cinic ar suna, lipsa informatiilor asupra contraceptiei poate avea un efect pozitiv. De altfel, e cunoscut ca interzicerea avorturilor in Republica Socialista Romania (ca tot e Cannes-ul acum la moda) a avut ca principal scop cresterea sporului natural. Deci, intr-un efect pervers, dar pozitiv, lipsa contraceptiei poate fi benefica. Nu spun ca asta ar fi metoda pentru incurajarea sarcinilor si a nasterilor, dar este un mecanism care se regleaza pe cale naturala in societatea traditionala (mergeti la tara si o sa vedeti). Deci, no rubber, just sober.

 3. Bianca Says:

  dupa cum vad eu lucrurile e un efect ‘pozitiv’ fortat care poate avea 2 urmari:
  – fie avortul(traumatizeaza, destrama relatiile, etc)
  – fie aduce pe lume un copil nedorit intr o familie incropita la misto, care divorteaza in cativa ani si nu are resursele financiare pentru a-i oferi copilului un mediu bun
  Deci nu vad partea buna. Creste populatia activa insa cantitativ nu calitativ.(suna oribil sa zici asta despre oameni, dar e adevarat)

 4. prowler Says:

  ^lol si de cand e un numar crescut de nasteri un lucru pozitiv?

  bianca tu oi fi mai americanca, io nu tin minte nicio educatie seczuala la scoala 🙂

 5. prowler Says:

  shit prima propozitie se referea evident la comment #2, a trebuit sa se bage bianca

 6. Bianca Says:

  bun deci pe rand
  @ prowler : ore si ore intregi de dirigentie(a se citi motivare de absente) in care veneau diferiti ong-isti si ne spuneau de sida(aici am avut si un curs special si puteai sa nu faci sport; acum stiu exact diferenta intre hiv si sida) si multe alte ore de kinda igiena uite ce patesc fetele(sponsorizate de always) dar si sexologie prostii cu prezervative cum se face what u should do, pff generala mea e plina de indoctinare d’asta.

 7. Semet locomotiva trecea Says:

  Pai e pozitiv, ca ai spor natural negativ, destul de mare. Daca mai iei in considerare si plecarile in tari straine la capsune, ajungi la concluzia ca tara ar fi facuta numai din jurnaliste la Antena 1, vorba lu’ Basescu, carora le place procesul tehnologic. In ceea ce priveste efectul pozitiv pervers, lucrurile nu au fost intelese asa cum mi-am dorit eu (deh, obscuritatea propriului stil). Nu era vorba de familiile cu probleme, ci de oameni care nu au acces la informatii, care btw nu sunt toti dezabuzati (gandeste-te numai la aia de la tara). In plus, toate teoriile despre societate spun ca indiferent de numarul populatiei si de locul de unde provin oamenii, stratificarea sociala ramane la fel. Cu alte cuvinte, daca nu traiesti intr-o tara bananiera, si ca se nasc 10 milioane de oameni la tara, si ca se nasc toti astia la orasi, tot atatia doctori vei avea. Ca sa nu mai vorbesc ca si gradul de isntructie al oamenilor se pastreaza.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: