Let’s go outside

April 23, 2007

..or online.

Cum acest blog nu are o tema- nu vorbesc nici doar despre mine, nu e corporatist, nu e de hobby, e un fel de ciulama digitala, am sa o tin tot asa.

Una peste alta aici puteti vedea ce face lumea. Nu se deshide cu Opera, insa merge bine cu Firefox sau Explorer. Daca n-aveti plug-ins, instalati-le merita .E prezent si in blogroll, dar vad ca acolo nu se duce nimeni(va monitorizez- stiu ce clicaiti!).

In mare e vorba despre un site care monitorizeaza toate blogurile si retine frazele care contin cuvantul “feel/feeling” astfel incat fiecarei emotii ii e data o culoare. Happy parca era galben. Daca dai clic pe bulinuta poti vedea citatul si datele persoanei care a scris. Ca sa nu fie foarte intrusive totusi blogurile nu sunt link-uite. Foarte, foarte misto si arata foarte bine. Un soi de Bravia, Balls sentimental. Extrem de entertaining, I find it better than TV.
bgf.jpg

An idea a day, via Laur, un site unde poti posta ideile out of the box. Cateva care mi-au placut all over this entry. Merita vizitat, sunt unele comune insa merita cateva minute pierdute pentru cele intr-adevar bune. Mi-a placut mult, mult de tot cea cu alarma de ceas.
fg.jpg dfd.jpg cvbbf.jpg

2 Responses to “Let’s go outside”

  1. prowler Says:

    ai prea multe chestii in blogroll, n-o sa intru niciodata pe toate 😛

  2. prowler Says:

    hmm interesant ala cu bile, am filtrat pe genderuri si mi s-a parut ca tipii au mai multe bile albastre si rosii ..ceea ce m-a mirat, aveam impresia ca fetele sunt mai emo
    pe de alta parte, blogerii sunt emo din principiu, asa ca cine stie


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: