Reminds me of the second time I clicked that link….

April 8, 2007

Mi s-a reamintit astazi ca exista pulafashion.ro acum varianta upgradata, cu com in coada ca s-au UE-izat.
Problema mea cu PF este mare cat cel mai gras om din lume. Ma enerveaza si tot ce citesc acolo mi se pare ca e un atac la adresa mea, ca deh sunt muiere paranoica. N-are treaba, ei sunt ei si gandesc cum gandesc ei sau o cizma din plastic, care spre deosebire de ei poseda avantajul de a nu putea vorbi.
Acum, pastrand traditia, au ca intro un mic filmulet kiddy porn cu Monica si Iri. Now I usually like to give the benefit of the doubt si sa banuiesc ca oamenii aia, asa intr-o relatie ciudata cum e a lor, totusi tin unul la altul. Nu conteaza ca de fapt Monica vrea banii si faima si Iri o plateste pe Monica pt ca a descoperit ea ca de fapt Iri este un molestator de copii blonzi, belgieni. I don’t care, atat timp cat n-am dovada contrarie- si nimeni nu o are- oamenii aia se iubesc si asa vai de ea, au o relatie mai mult sau mai putin ciudata. Sa nu ne batem cu pumnii in piept ca si noi am iesit cu tot soiul de ciudati…
Revenind insa PF este tarmul urii in stare pura, nedisimulata si meschina. Toate articolele lor sunt niste afronturi continue fata de diferite trend-uri, fata de publicitate(nu, nu sunt subiectiva doar din acest motiv- mai am altele) fata de orice poate fi considerat “misto” de noi oamenii comuni, cei multi si fara fata, cei care ne distram cand iesim cu prietenii si care credem ca Vama inca e misto. Noi amaratii aia care credem ca Hollywood mai face filme demne de vazut. Vai de noi, bine ca vine PF si ne salveaza de la normalul asta in care ne scaldam.
Pula Fashion e ca un copil pe care nu vrei niciodata sa-l ai…ala care se revolta fara motiv, ala care vine acasa, tranteste usa de la camera lui si tipa la tine just cuz “u don t understand”. E teribilist, uber cool printre ai lui si privit cu toleranta(“ca toti am fost de varsta lui”) si condescendenta(“o sa i treaca”).
Si in plus fata de toate astea eu il privesc si cu acea ura pe care babutele o au fata de fetele tinere.
Parerea vostra mai jos va rog.

DISCLAIMER: Subiect extrem de sensibil pt Bianca- cuz I fuckin hate it.

PS: Tocmai am intrat pe site ceva mai atenta…se asociaza cu Propaganda- agentie de publicitate. Precum spuneam copil rebel “Pai mami…nu ziceai tu ca nu-ti place rozul” “Auzi, ce, iar te iei de mine?”…cam asa s-ar rezuma ei. Si crezurile lor ferme.

Monday July 24, 2006 – 06:28pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: