Hey pretty baby with the high heels on!

April 8, 2007

805e.jpg

Asta e un post vechi. Trebuia facut acum cativa ani, sau acum un an cred. Nu prea am notiunea timpului cand e vorba de vedete.
Oricum nu cred ca Michael e vinovat. Din cateva motive simple.
Primul este faptul ca un film care a socat America este un film facut de un reporter care a venit cu un scop: sa filmeze un nebun. A gasit o vedeta bogata si excentrica. Asa ca a incercat sa-l faca nebun pe Michael. Nu prea merge, ci pur si simplu reporterul pare un britanic f teapan si enervant pus pe facut rating. Convingeti-va:

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

A doua e bunul simt. The man has been working since he was 5. Nu mai are simtul realitatii, ce e ok ce nu, ce poate face si e normal, ce nu ca pare nebun(nu ma refer la child abuse!!! Asta e o chestie pe care nu o faci by nature, decat daca esti sick, iar el nu pare deloc sick, doar excentic). Nu isi da seama ca poate nu e ok sa te dai cu scaunul motorizat pe holul hotelului in camera…zicem noi. Pentru el e normal. Nu e normal sa te cateri in copaci la 40 de ani? Says who? A zis ca e Peter Pan(at heart). I’m Audrey. Nu sunt…stiu ca nu sunt(si el stie ca nu e)…dar sunt. We all are someone else at heart.
And so on.
Tot ce a gasit Martin Bashir la MJ acasa a fost un om destul de bogat incat sa iasa si sa-si cumpere orice viseaza cu o noapte inainte.
V-am spus ca a fost scoasa la licitatie acum cateva saptamani rochia neagra a lui Audrey din Breakfast at Tiffany’s? Costa 150 000$ si daca as fi avut banii aia(si inca altii ca sa si mananc dupa ce am rochia) nici n-as fi clipit. Am I mad? Pfff…

Tu pe ce ai arunca cateva milioane fara sa te gandesti de 2 ori?

Thursday November 9, 2006 – 02:33pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: