Bianca on blogging

April 8, 2007

c27a.jpgMa gandeam ca e oarecum inutil sa mai spun sau mai rau, sa motivez, de ce imi place sa am un blog si de ce, mirare, chiar posed unul. Acum vorbim de bloguri personale, absolut off topic precum acesta, care nu au o misiune anume.
The cons being as follows:
Blogul e trendy deci daca ai esti superficial.
De ce sa ai blog cand daca bloghezi in romana te pot citi maxim 5 milioane de oameni(atatia romani au acces la Internet)- pentru familie si prieteni mai bine n-o faci, mai bine ii scoti in oras sau le dai un telefon.
Concluzia normala este ca ai blog ca sa fii trendy flendy.

Dreptul la replica, sau acest Comments al blogerilor

Blogul nu are treaba cu berea cu prietenii sau cu cafeluta intre gagici. E o alta experienta care difera flesh and bone de a sta face to face cu prietenii si sa comparam mere cu mere ok? Mere + pastranc=multimea vida.

Nu e useless doar pentru ca te citesc doar prietenii si ocazionalii arabi care vor sa te agate. In primul rand ca este ceva al tau. Sa stii ca ai bucatica ta din www la fel cum acasa e bucatica ta de Terra.
Si, aici stiu ca e complicat de inteles, dar sa incercam….e ceva pentru tine. La fel cum femeile nu se machiaza si nu se imbraca pentru barbati la fel nici blogul nu e pentru ceilalti. Nu scriu cu voi ca main objective. If you happen to like it it’s great, ca sa nu fiu gresit inteleasa. Insa daca nu-ti place sunt la un buton distanta de altceva mult mai entertaing.

Point-ul este in primul rand ca nu trebuie sa motivam de ce avem bloguri. Al doilea point is ca nu trebuie sa ne luam atat in serios. Un blog e un blog si nu trebuie sa fie nimic mai mult daca cel care il are nu vrea asta. www este mare mare cat sa ne tina pe toti la o distanta amiabila unii de altii astfel incat sa nu trebuiasca sa ne salutam daca nu vrem.

And blogs are grand, even off topic blogs.

Si acum e cul sa fii off trender, sa spui ca trendy e naspa si astfel sa devii tu insuti uber trendy. E complicata lumea asta.

Thursday November 16, 2006 – 06:05pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: